Hallo bezoeker!

Leuk dat je mijn site bezoekt!
Ik wil op deze site aandacht besteden aan maatschappelijke zaken in het overgangsgebied tussen milieu en duurzaamheid, natuurwetenschappelijke discipline, politiek werk en acties op deze gebieden. Ik heb hierbij voorkeur voor onderwerpen die voor Noord-Brabant van belang zijn. Elders op deze website vind je tot welke concrete lidmaatschappen en maatschappelijke functies dat leidt.
Ik verwelkom iedereen op mijn site die hier ook iets mee wil.

Daarnaast staan er ook persoonlijke accenten tussen de boodschappen.

In de artikelen op deze site kun je zien hoe ik over de dingen denk. Je kunt me ook een vraag stellen.

Om artikelen te vinden werkt de “categorie-knop” het gemakkelijkste. Dat is een  hierarchische rangschikking op (deel)onderwerp.

Bedenk dat bij elk artikel een datum staat. Na artikelen treden ontwikkelingen op. Kijk altijd even of er nog een later artikel is.

Ik heb op deze site een technisch probleem gehad. Dat is inmiddels opgelost. Hierdoor ontbraken berichten vanaf 8 febr 2018 tot ergens in april. Bij mijn weten heb ik alle verloren artikelen inmiddels weer teruggeplaatst.
Mocht u een artikel niet kunnen vinden dat er wel zou moeten zijn, stuur me dan even een mail?

Bernard Gerard

foto_05122014_PScampagne

 

8 thoughts on “Hallo bezoeker!”

 1. Dag Bernard,

  Je website ziet er heel erg goed uit!!
  De site is net pas in de lucht en er staan nu al onwijs veel documenten/dossiers in!

  Ik zal er zelf ook reclame voor maken via sociale media, en mondeling.

  MVG,
  Marcel

 2. Bernard,
  De website is duidelijk, er staan veel dossiers op die gebruikt kunnen worden voor meerdere doeleinden en geschikt om anderen naar te verwijzen. Dit zullen we ook zeker doen.

  Gerard en Antje

 3. Dag Bernard,

  Wat een mooie website en wat een hoop interessante informatie! Mijn stem heb je! De combinatie van hart voor zaken als milieu, duurzaamheid, politiek en kennis van zaken op deze gebieden kom je niet vaak tegen! Ik heb reclame voor je gemaakt op Facebook en doe dit vlak voor de verkiezingen nog een keer!

  Mvg,

  Wilma Slomp

 4. Hallo Bernard,

  Je inzet heb wij leren kennen via de vergaderingen van Platvorm voor 10 geboden EHV Airport. Onze waardering daarvoor. Ook de intiatieven op deze website getoond hebben onze aandacht.
  Wij zullen je zeker steunen door 18 Mei op je te stemmen.
  Met vriendelijke groet.
  Jo en Mary

 5. Dag Bernard, complimenten voor je site. Ik kijk zo nu en dan, werkt prima. Helaas ben ik niet meer mobiel genoeg om IRL aan activiteiten mee te doen, maar zo blijf ik een beetje op de hoogte. Dank je wel daarvoor. Nu TTIP weer. 👿 Grrrrr.
  Vr gr Elma.

  1. Geen dank!

   Maak maar reclame voor onze MilDef-activiteiten en voor mijn site en de site van MilDef. Dat scheelt weer in het bezoek.

   groeten

   bgerard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.