Regels m.b.t. het geven van een reactie

Beste lezer,

ik stel het op prijs als u reageert, als dat zakelijk en doelgericht is en met een beheerst taalgebruik. Zulks ter beoordeling aan mij en daarom kijk ik eerst naar reacties.
Dat u er anders over denkt is geen probleem, en het is nog fijner als dat u beargumenteert. Ik heb alleen geen zin in zinloos gescheld.

De instellingen op deze weblog zijn die welke gebruikelijk zijn.

4 thoughts on “Regels m.b.t. het geven van een reactie”

 1. Beste Gerard,

  Dit regenachtige weekend ga ik jouw blog wat intensiever bekijken, want mijn eerste indruk is erg positief. Ik wens je veel volgers toe, die ook van tijd tot tijd zinvol zullen reageren.

  Jaap de Groot

 2. Interessante artikels !

  Ik ben op zoek naar gescheiden cirkeldiagrammen en uitgesplitst naar bron, van oxiderende en reducerende stikstofdepositie. Helaas wordt alles op 1 hoop gegooid. Heeft u die ook ?

  Ik vind het nog altijd jammer dat u indertijd vóór de Westparallel heeft gestemd, zeker als ik dit lees in uw blog: “Maar zelfs in het lichtste groeiscenario zit die rek er bij de …, het Leenderbos-Groote Heide-De Plateaux, … niet meer in.”
  Voor het nooit meegenomen alternatief tangentieel snel OV in Brainport is er de komende 20 jaar geen geld meer voor en dat terwijl forenzen liever appen dan een stuur vasthouden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.