948 stemmen bij PS-verkiezingen

Ik heb op 18 maart 2015 bij de PS-verkiezingen 948 stemmen gehaald. Dat is te weinig voor een voorkeurzetel, maar ik ben er uiteindelijk toch tevreden mee. Het aantal geeft extra steun aan de zaken waar ik me voor in zet, zoals het belang van omwonenden van Eindhoven Airport, de Ruit, luchtkwaliteit en geluid, en andere milieubelangen in en rond Eindhoven en Helmond.

Ik wil de mensen, die op mij gestemd hebben, van harte danken voor hun steun.

One thought on “948 stemmen bij PS-verkiezingen”

 1. Dag Bernard,
  Goed om je ook langs deze weg eens te mogen begroeten.
  Dank voor je bemoeienis met de m.i. nogal troebel geworden Alderstafel en vooral de daaruit door commerciële belanghebbenden (o.m.) het vliegveld voorbarig getrokken conclusies met bijbehorende start- en landingstijden.
  Fijn dat je op de lijst stond voor de statenverkiezingen.
  Misschien komende woensdag Gaper?
  Hoe dan ook, tot ziens.
  Groeten,
  Jacques

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.